Piet-Vijverberg-By5-logo

De Phalaenopsis van Piet Vijverberg zijn uniek

Star Quality By5

Je bent hier:

Ons paradepaardje! We verhandelen onze topkwaliteit Phalaenopsis onder de merknaam Star Quality By 5 die bestaat uit: Star Quality By 5 – Phalaenopsis Mix, The Big 5- een speciale selectie van nóg hogere kwaliteit bestemd voor de high-end markt én White World – de naam zegt het al: prachtige witte Phalaenopsis.

Onze collectie is verkrijgbaar in talloze potmaten en lengtes. Laat je verrassen door sprankelende knalkleuren, originele printjes en poederkleurige pastellen uit onze collectie. Floriday voor het totale assortiment Phalaenopsis in Floriday en bestel meteen! Ook op ras bestellen is mogelijk. Let op: wij leveren maatwerk dus vraag altijd naar de mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen.

Piet-Vijverberg-Phalaenopsis-clip-pink

Phalaenopsis Mix

Het percentage meertakken Phalaenopsis van Piet Vijverberg in combinatie met de lange houdbaarheid mag uitzonderlijk worden genoemd. De orchideeën worden geteeld in vele frisse kleuren en in prikkelende mixen in potmaat 12 cm. Bekijk hieronder ons assortiment.

  • Potmaat: 12 cm
  • Leverbaar in diverse frisse kleuren
  • Beschikbaar met 1 tot 4 takken
  • Grootbloemig: > 9 cm
  • Lange bloeitijd
  • Jaarrond leverbaar
  • Verkrijgbaar in de handige en fraaie By5 Silver of White box.
Piet Vijverberg-Phalaenopsis-Orchids-By5-logo

The Big 5 collectie is simpelweg het beste van het allerbeste. Binnen deze collectie vind je speciaal geselecteerde soorten Phalaenopsis van 5-sterren kwaliteit By5 met een lange bloeitijd en een schitterende uitstraling. Uniek en opvallend mooi!

Ieder soort die in de Big 5 Collection is opgenomen door ons, is zorgvuldig getest en geselecteerd. Alleen de allerbeste rassen zijn verkrijgbaar in deze collectie. Dit zorgvuldige selectieproces zorgt ervoor dat de collectie voortdurend up to date gehouden wordt.

big5-alassio
Alassio

Zoals de stad Alassio de parel van de Italiaanse bloemenrivièra is, is Phalaenopsis Alassio het juweeltje onder de orchideeën. De warme kleurnuances van deze orchidee creëren iedere dag weer het ultieme vakantiegevoel!

Phalaenopsis Caribbean Dream 1
Caribbean Dream

Droom weg naar een tropische vakantiebestemming met Phalaenopsis Carribean Dream. Deze prachtige verschijning doet ons denken aan een heldere avond op het strand en ondergaande zon. Ervaar het gevoel van luxe en rust van jouw favoriete vakantiebestemming in eigen woning!

Elion

Ruwe bolster blanke pit maar dan andersom. De Elion toont kracht én is zacht. De bloemen zijn roze met een donkere fuchsiakleurige ader, net als de lip. Het contrast maakt deze Phalaenopsis spannend en breed toepasbaar. Past zowel in een interieur van diverse pastelkleuren als in een monokleurige omgeving, van wit tot en met donkergroen.

joyride
Joyride

Gedurfde types opgelet: Phalaenopis Joyride daagt je uit! Met deze opvallende verschijning breng je snel een diep roze, sprankelende kleur in huis.

Phalaenopsis lime light
Lime Light

Liefde voor color blocking! Het dieppaarse hart knalt uit de fris gele bloem vol optimisme. Ga voor een lekker speels effect en geef je huis krijgt een oppepper met deze krachtige eyecatcher.

Narbonne

De intens rood-paarse kleur is een feest voor het oog. Deze krachtige Phalaenopsis Narbonne brengt het mooiste van de herfst in huis.

Phalaenopsis Nottingham
Nottingham

Een romantische, serene bloeier die met haar bescheiden uiterlijk naadloos in ieders huiskamer past. Engelse romantiek viert hoogtij!

Phalaenopsis big5 white world whiteworld
White World

Stijlvol, elegant en puur. White World is met haar indrukwekkend grote bloemen in friswitte kleur en een sprekend geel hart een heus stijlicoon. Voor een weldadig gevoel van luxe in eigen huis…

Prague

Een aandachtstrekker is deze lieflijke, maar uitdagende orchidee. Paarse tinten in een spannend patroon zorgen voor aantrekkingskracht en fuchsia charmeert vol allure.

Ravello

Net zoals de gelijknamige plaats in Italië is deze Phalaenopsis verrassend en rijk aan stijl. Laat deze oranje schoonheid met streepjes stralen als een zonnetje. Een unieke verschijning in huis!

Rosion

Door de lichte kleur rose lijkt deze variëteit misschien fragiel en breekbaar. Maar schijn bedriegt: ook deze telg van de familie is sterk en krachtig waardoor je lang van de bloemen kunt genieten. Perfect voor romantische settings.

San Diego

Net zo veelzijdig als Amerika’s “Finest City”: San Diego. De mogelijkheden lijken oneiding voor dit grafische exemplaar door het contrast en duidelijke tekening. Past in een stoer en uitgesproken interieur en is te combineren met zowel kleurrrijke als sobere potten.

Spotted World

Phalaenopsis Spotted World brengt je direct in romantische sferen. De prachtige grote, witte bloemen worden gesierd door paarse parels. Dit romantische schouwspel zorgt voor een liefdevolle uitstraling van jouw interieur.

Volterra

Oh my pastel! Perfect voor een toepassing in de felle kleurentrend “color blocking’. Maar ook in een lieflijk en rustige omgeving kun je met de Volterra uit de voeten. Je kunt er alle kanten mee op…. maar je haalt sówieso vrolijkheid in huis.

Washington

Met dit moderne exemplaar droom je zomaar even weg in je eigen ‘witte huis’. Een bloeiende beauty in frisse roze tinten, die voor een statement in je interieur zorgt!

White world®

De White World is een uitzonderlijke witte Phalaenopsis. Ze bloeit langer dan alle andere witte soorten. De standaard bloeigarantie bij Piet Vijverberg mag dan drie maanden zijn, maar ze bloeit soms wel twee keer zo lang door! Niet voor niets is ze onze grote trots.
Stijlvol, elegant en puur. Helder wit voor een luxe uitstraling, sereen, maar toch uitbundig, krachtig stijlicoon voor elk interieur

Opvallend door enorme bloemen en maximale kwaliteit en uitzonderlijk lang genieten door de bloeigarantie van drie maanden.

Exclusief bij Piet Vijverberg, onze trots! De White World wordt ook ingezet als exclusieve Wedding Orchid, kijk op www.wedding-orchid.com voor meer informatie.

Duurzaam ondernemen

Wij zijn ons bewust van onze omgeving. Zowel op sociaal als op milieugebied. Daarom vinden wij het belangrijk dat wij aan kunnen tonen dat wij werken volgens hoge standaarden om een exclusief kwaliteitsniveau te kunnen garanderen.

Onze uitgebreide certificeringen onderschrijven dit. We zijn MPS-A, MPS-GAP, MPS-SQ en MPS-Product Proof gecertificeerd en zijn we lid van Sedex.

Verpakkingen

We leveren onze planten in diverse type verpakkingen. Standaard en verpakkingen met méér oog voor het milieu. Hierin bieden wij bijvoorbeeld trays aan die gemaakt zijn van pulp en wikkels van gerecycled papier.

Piet Vijverberg-Phalaenopsis-Orchids-By5-group