Samen de consument verleiden

Eyecatchers op de winkelvloer

Je bent hier:

ledere winkel heeft een eyecatcher nodig om de aandacht van de klant te trekken en hem de winkel binnen te laten gaan. Piet Vijverberg biedt inspiratie!

We denken graag buiten de gebaande paden en we willen, o.a. met hoogwaardige marketingoplossingen, meerwaarde bieden. Hiervoor zijn onze Go &  Show displays ontwikkeld. Om hierin onderscheidend te kunnen zijn onderhouden wij actief contact met iedere schakel in de keten.

White world terrazzo Go & Show

We merken dat het steeds belangrijker wordt om samen te werken met onze ketenpartners. Met de Go & Show displays kunnen we samen onze passie voor deze topproducten overbrengen op de klant.

Go & Show

We hebben zeven mobiele Go & Show etalages ontwikkeld die zijn ingericht met verschillende rassen en merken van het Phalaenopsis en Dracaena assortiment. Om deze inspirerende presentaties te bewonderen of in te zetten hoef je niet af te reizen naar de kwekerij in Monster, want met de Go and Show etalages zoeken we de klanten en keten in binnen- en buitenland juist op. Ze zijn gemakkelijk te versturen en kunnen tijdelijk worden ingezet op groothandelsmarkten en verkooppunten.

Vraag naar uw favoriete etalage

Wilt u meer informatie over de Go&Shows of wilt u er één reserveren voor uw locatie of voor bij uw klant? Sommigen staan klaar voor vertrek, anderen zijn nog op reis. Informeer naar het reisschema:

By5 CC Sign

Heb je ‘m al gespot? We hebben een nieuw customized logobord voor onze klanten ontwikkeld. Het is een By5 en Piet Vijverberg bord, waarop ook logo’s van klanten worden weergegeven. Het bord wordt op de CC kar bevestigd. Laten we samen onze klanten onze gebundelde kracht tonen! Wij maken hem graag voor jullie. Geef je logo aan ons door en het wordt geregeld en met de plantlevering meegeleverd.

By5 in store display

Samen met onze afnemers willen we meer beleving creëren op groothandelsmarkten in Europa en we hebben daarom een speciale display ontwikkeld.
Met dit unieke item vragen we extra aandacht voor de kwaliteitsproducten die we leveren. Exporteurs kunnen de display kosteloos bestellen en meeleveren met orders. Er komen voldoende exemplaren beschikbaar.

Interesse? Informeer bij ons salesteam:

Piet Vijverberg-Phalaenopsis-Orchids-By5-display

Bestel jouw etalage, By5 CC sign of display

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of wil je een Go & Show etalage reserveren? Of een display of By5 CC sign bestellen? Gebruik het formulier en we komen zo snel als mogelijk bij je terug, alvast bedankt!

Naam

Video's

Beurzen

exhibition name