Piet-Vijverberg-By5-logo

Reach for the stars

Star Quality By5 assortiment

Je bent hier:

Wij hebben klanten die alleen het beste van het beste willen verkopen, en daarom stellen wij speciale collecties samen. Zo leveren wij een 5 sterren kwaliteit onder de naam Star Quality By5. Dat zijn planten die in een luxe verpakking worden aangeboden en een eersteklas uitstraling toevoegen aan het assortiment.

Reach for the stars...

Samenwerken met partners staat voorop bij Piet Vijverberg. Hierdoor hebben we ondervonden dat diverse doelgroepen vragen om verschillende merken. Op die manier kunnen we het perfecte product leveren voor de juiste afzetmarkt. Binnen onze merken is Star Quality By5 het paradepaardje. De naam verwijst duidelijk naar de hoge kwaliteitsnormering van de eindproducten en is daarbij ook een grappige knipoog naar de familienaam (VIJVerberg). Het is een duidelijk herkenbaar kwaliteitsmerk dat door vele klanten hoog gewaardeerd wordt.

Zowel Dracaena als Phalaenopsis zijn verkrijgbaar in deze 5-sterren kwaliteit. De luxueuze verpakking zorgt voor bescherming en bovendien voor een eersteklas uitstraling. Kijk op www.by5.nl voor meer informatie.