Piet-Vijverberg-By5-logo

Exclusieve Dracaena's met spannende bladtekeningen

Star Quality By5

Je bent hier:

Ons paradepaardje! We verhandelen onze topkwaliteit Dracaena fragrans onder de merknaam Star Quality By 5 die bestaat uit: Dracaena Steudneri, Yellow Coast, Mass Coast en Golden Coast.

Dracaena is een zeer dankbare en lang houdbare kamerplant. Ze is ziekte-ongevoelig en bestand tegen zowel zon als schaduw. Bovendien heeft Dracaena een luchtzuiverende werking. Dit maakt deze stoere kamerplant geschikt voor vrijwel ieder interieur. Zeer lang houdbaar met luchtzuiverende werking.

Omdat wij meerdere exclusieve Dracaena’s bieden kun je je eigen combinaties maken met verschillende tinten groen en spannende bladtekeningen.

Jaarrond leverbaar in meerdere potmaten (11, 17, 21 en 24 cm) samenstellingen en hoogtes (40 tot 150 cm en enkele stam tot 4 toef).

Klik hier voor het totale assortiment Dracaena in Floriday en bestel meteen!

Piet Vijverberg-Draceana-1

Dracaena Steudneri

De Dracaena Steudneri wordt gekweekt in vier potmaten met planthoogtes van 40 cm t/m 90 cm. De lang houdbare plant heeft geheel groen blad en wordt geleverd in vier verschillende plantcombinaties.

Dracaena Yellow Coast

De Dracaena Steudneri wordt gekweekt in vier potmaten met planthoogtes van 40 cm t/m 90 cm. De lang houdbare plant heeft geheel groen blad en wordt geleverd in vier verschillende plantcombinaties.

Dracaena Mass Coast

De Dracaena Mass Coast wordt gekweekt in potmaat 11 met planthoogtes van 40-50 cm. De lang houdbare plant heeft een lichtgele bladnerf en wordt geleverd in vier verschillende plantcombinaties.

Dracaena Golden Coast

De Dracaena Golden Coast wordt gekweekt in vier potmaten met planthoogtes van 40 cm t/m 90 cm. De lang houdbare plant heeft geel omrand blad en wordt geleverd in vier verschillende plantcombinaties.

Duurzaam ondernemen

Wij zijn ons bewust van onze omgeving. Zowel op sociaal als op milieugebied. Daarom vinden wij het belangrijk dat wij aan kunnen tonen dat wij werken volgens hoge standaarden om een exclusief kwaliteitsniveau te kunnen garanderen.

Onze uitgebreide certificeringen onderschrijven dit. We zijn MPS-A, MPS-GAP, MPS-SQ en MPS-Product Proof gecertificeerd en zijn we lid van Sedex.

Verpakkingen

We leveren onze planten in diverse type verpakkingen. Standaard en verpakkingen met méér oog voor het milieu. Hierin bieden wij bijvoorbeeld trays aan die gemaakt zijn van pulp en wikkels van gerecycled papier.

Piet Vijverberg-Phalaenopsis-Orchids-By5-group