Piet-Vijverberg-By5-logo

Exclusieve Dracaena's met spannende bladtekeningen

Star Quality By5

Je bent hier:

Ons paradepaardje! We verhandelen onze topkwaliteit Dracaena fragrans onder de merknaam Star Quality By 5 die bestaat uit: Steudneri Green, Yellow Coast, Mass Coast en Golden Coast.

Dracaena is een zeer dankbare en lang houdbare kamerplant. Ze is ziekte-ongevoelig en bestand tegen zowel zon als schaduw. Bovendien heeft Dracaena een luchtzuiverende werking. Dit maakt deze stoere kamerplant geschikt voor vrijwel ieder interieur. Zeer lang houdbaar met luchtzuiverende werking.

Omdat wij meerdere exclusieve Dracaena’s bieden kun je je eigen combinaties maken met verschillende tinten groen en spannende bladtekeningen.

Jaarrond leverbaar in meerdere potmaten (11 cm met 1 stam en 17 cm met 2 stammen) samenstellingen en hoogtes (35-100 cm).

Klik hier voor het totale assortiment Dracaena in Floriday en bestel meteen!

Piet Vijverberg-Draceana-1

Dracaena Golden King

De Dracaena Golden King heeft donkergroen blad met een krachtige goudgele rand aan de buitenkant van het blad. Met zijn groen met gele blad regeert deze plant vanuit de top. Hij is verkrijgbaar in potmaat 11.

Dracaena Golden Queen

De Dracaena Golden Queen heeft donkergroen blad met geel kleurige nerven in het blad. Statig als de koningin richten de bladen zich omhoog. Deze soort is verkrijgbaar in potmaat 11.

Dracaena Steudneri Green

De Dracaena Steudneri Green wordt gekweekt in potmaat 11 met 1 stam en 17 cm met 2 stammen en met planthoogtes van 35-100 cm. De lang houdbare plant heeft geheel groen blad en wordt geleverd in vier verschillende plantcombinaties.

Dracaena Yellow Coast

De Dracaena Yellow Coast wordt gekweekt in potmaat 11 met 1 stam en 17 cm met 2 stammen en met planthoogtes van 35-100 cm. Deze lang houdbare plant onderscheidt zich door haar geelgroene blad.

Dracaena Mass Coast

De Dracaena Mass Coast wordt gekweekt in potmaat 11 met 1 stam en 17 cm met 2 stammen en met planthoogtes van 35-100 cm. De lang houdbare plant heeft een lichtgele bladnerf en wordt geleverd in vier verschillende plantcombinaties.

Dracaena Golden Coast

De Dracaena Golden Coast wordt gekweekt in potmaat 11 met 1 stam en 17 cm met 2 stammen en met planthoogtes van 35-100 cm. De lang houdbare plant heeft geel omrand blad en wordt geleverd in vier verschillende plantcombinaties.

Duurzaam ondernemen

Wij zijn ons bewust van onze omgeving. Zowel op sociaal als op milieugebied. Daarom vinden wij het belangrijk dat wij aan kunnen tonen dat wij werken volgens hoge standaarden om een exclusief kwaliteitsniveau te kunnen garanderen.

Onze uitgebreide certificeringen onderschrijven dit. We zijn MPS-A, MPS-GAP, MPS-SQ en MPS-Product Proof gecertificeerd en zijn we lid van Sedex.

Verpakkingen

We leveren onze planten in diverse type verpakkingen. Standaard en verpakkingen met méér oog voor het milieu. Hierin bieden wij bijvoorbeeld trays aan die gemaakt zijn van pulp en wikkels van gerecycled papier.

Piet Vijverberg-Phalaenopsis-Orchids-By5-group