Vacancies

A job at Piet Vijverberg is colourful, green and varied; no two days are ever the same!

You are here:

Commerciële Ster: Sales Specialist – (Junior) Accountmanger m/v – fulltime

Onze slogan is “Reach for the stars” en dat is niet voor niks. We produceren topkwaliteitsproducten voor een internationale klantenkring. We kweken twee type kamerplanten: de groene Dracaena en de bloeiende Phalaenopsis. Om onze service en kwaliteit te kunnen garanderen hebben we een sterrenteam op de verkoop om de commerciële zaken in goede banen te leiden. Binnen dit team is er ruimte ontstaan voor een nieuwe ster die van aanpakken weet. Deze gaat nauw samenwerken binnen ons commerciële team, de afdelingen daaromheen en Alex Duindam, commercieel directeur en naast sales & marketing ook verantwoordelijk voor F&A, HRM en ICT.

Traineeships (fulltime)

Werken in de tuinbouw, dat is je ambitie. Geen ervaring? Geen probleem. Start nu als Trainee bij Piet Vijverberg en maak een vliegende start van jouw carrière.

Video's

Wil je alvast een voorsprong nemen op werken bij Piet Vijverberg? Bekijk onderstaande video's.

Wil je reageren op één van de vacatures? Stuur dan een e-mail met CV naar: hr@pietvijverberg.nl, o.v.v. sollicitatie.

Vind je niks op deze pagina? Dan hebben we op dit moment geen vacatures. Je kunt dan een open sollicitatie sturen, welke enige tijd in portefeuille gehouden wordt. Ook kun je deze site in de gaten houden, want we zoeken met enige regelmaat nieuwe medewerkers.

Stages vinden we belangrijk bij Piet Vijverberg. Studenten kunnen op deze manier kennis maken met het bedrijfsleven en de mooie tuinbouw sector en leren hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Een stagiair kan bij ons een mooie ervaring opdoen en andersom leren wij ook weer van studenten. Wij hebben met regelmaat stageplekken en/of afstudeeropdrachten. Interesse? Neem contact met ons op via hr@pietvijverberg.nl o.v.v. stage.

Acquisitie door bedrijven wordt niet op prijs gesteld.

Working with us means you’re part of our family business. This creates an informal atmosphere in which we rely on each other and know each other’s responsibilities. There is plenty of scope for personal development, and we encourage our people to take the initiative and contribute their own ideas.

Alex Duindam (Management)