The Colorchid Collection

De extreem houdbarre White World® van Piet Vijverberg is ook verkrijgbaar in de variant gekleurd! De bloemen worden middels een unieke techniek gekleurd, waardoor een speciaal kleureffect gecreëerd wordt, maar het karakter en de kwaliteit van de Phalaenopsis behouden blijft. Colorchid is verkrijgbaar in blauw, maar op aanvraag zijn allerlei kleuren mogelijk.

uitgeknipt-blauw---2-xs
Star Quality... By5

Om de kwaliteit van haar producten extra te benadrukken, heeft Piet Vijverberg de merknaam ‘Star Quality…By5’ ontwikkeld. De naam is niet alleen een knipoog naar de familienaam (VIJVerberg), maar verwijst vooral duidelijk naar de kwaliteitsnormering van de eindproducten. De vijf sterren bij het logo verwijzen hier nog eens extra naar.

The Big 5, a glittering Phalaenopsis collection By5

Onderdeel van het kwaliteitsmerk Star Quality… By5 is The Big 5 collection, wat voor het beste van het allerbeste staat. Met deze lijn van speciaal geselecteerde soorten Phalaenopsis levert Piet Vijverberg op ras. De producten van The Big 5 collection vallen op door het unieke luxe etiket, wat de hoogwaardige kwaliteit benadrukt.

 

big5
Home, to a friend, as a present

Samen met twee collega-ondernemers zijn we een samenwerking aangegaan om het retailkanaal te voorzien van hoge kwaliteit Phalaenopsis. Drie Phalaenopsiskwekers vormen D-O-G, Dutch Orchid Growers. Ons product onderscheidt zich door haar kwaliteit en herkenbaarheid middels het merk ‘Carryme’. De unieke verpakkingsvorm en de duidelijke communicatie van de producteigenschappen zorgt voor een hoge stopping power in de winkels.

A league of their own

De Star Mix is verkrijgbaar voor de klant die een mooie mix van verschillende kleuren en prints wenst, maar niet de hoogste eisen aan de specificaties stelt.

star-mix-sfeer
TwitterFacebookLinkedInPinterestShare