Star Quality... By5

Om de kwaliteit van haar producten extra te benadrukken, heeft Piet Vijverberg de merknaam ‘Star Quality…By5’ ontwikkeld. De naam is niet alleen een knipoog naar de familienaam (VIJVerberg), maar verwijst vooral duidelijk naar de kwaliteitsnormering van de eindproducten. De vijf sterren bij het logo verwijzen hier nog eens extra naar.

The Big 5, a glittering Phalaenopsis collection By5

Onderdeel van het kwaliteitsmerk Star Quality… By5 is The Big 5 collection, wat voor het beste van het allerbeste staat. Met deze lijn van speciaal geselecteerde soorten Phalaenopsis levert Piet Vijverberg op ras. De producten van The Big 5 collection vallen op door het unieke luxe etiket en de chique bladaccessoire met rasnaam, wat de hoogwaardige kwaliteit benadrukt.

 

big5
Home, to a friend, as a present

Samen met twee collega-ondernemers zijn we een samenwerking aangegaan om het retailkanaal te voorzien van hoge kwaliteit Phalaenopsis. Drie Phalaenopsiskwekers vormen D-O-G, Dutch Orchid Growers. Ons product onderscheidt zich door haar kwaliteit en herkenbaarheid middels het merk ‘Carryme’. De unieke verpakkingsvorm en de duidelijke communicatie van de producteigenschappen zorgt voor een hoge stopping power in de winkels.

Supervers en direct van topkwekers!

Het beste van de kweker is dé online winkel voor planten en orchideeën van de allerhoogste kwaliteit. Deze producten zijn supervers, omdat ze direct van Piet Vijverberg bij de consument bezorgd worden. De hoge kwaliteit en duurzaamheid van de producten van gespecialiseerde kwekers in combinatie met logistiek specialist PostNL zorgt er voor dat vele consumenten genieten van een sfeervolle orchidee in huis.

A league of their own

De Star Mix is verkrijgbaar voor de klant die een mooie mix van verschillende kleuren en prints wenst, maar niet de hoogste eisen aan de specificaties stelt.

star-mix-sfeer
TwitterFacebookLinkedInPinterestShare