De retail weet het als geen ander, een mooie etalage trekt men de winkel in. Om die reden heeft Piet Vijverberg ‘Go&Show’ ontwikkeld; vijf aantrekkelijke etalages, ingericht met verschillende rassen en merken van het Phalaenopsis en Dracaena assortiment. Om deze inspirerende presentaties te bewonderen hoeft men niet af te reizen naar de kwekerij in Monster, want met de ‘Go&Show’ trekt juist Piet Vijverberg erop uit naar klanten in binnen- en buitenland.

White-World-Terrazzo-stijl
White World
Terrazzo stijl

De grootbloemige White World is het paradepaardje van Piet Vijverberg. In deze Go&Show etalage wordt haar chique uitstraling op een verfrissende wijze geaccentueerd door de Terrazzo prints en gouden accenten.

The-Big5-collection
The Big5
collection

The Big 5 collectie is het beste van het allerbeste. Het zijn speciaal geselecteerde soorten Phalaenopsis van vijf sterren kwaliteit met een lange bloeitijd en een schitterende uitstraling. Alle 12 soorten worden uitgelicht op een voetstuk in een bijpassende kleur.

Dracaena-Colour-Blocking-stijl
Dracaena
Colour Blocking stijl

In de levendige Colour Blocking sfeer presenteert Piet Vijverberg haar Dracaena op een moderne manier. Op deze manier kunt u zelf aanschouwen dat deze plant bij verschillende stijlen past en dat Dracaena de strakke blokken, lijnen en kleurvakken verrassend goed kan hebben.

Dracaena-Bohemian-stijl
Dracaena
Bohemian stijl

In deze sfeervolle Go&Show etalage worden patronen geïnspireerd op Afrikaanse prints in combinatie met blond hout getoond. Grote, opengewerkte manden met daarin potten vormen het decor van Dracaena met grotere potmaten.

Velvet-Touch-stijl
Phalaenopsis Big5 Collection
Velvet Touch stijl

Met dit moderne exemplaar droom je zomaar even weg in je eigen ‘witte huis’. Een bloeiende beauty in frisse roze tinten, die voor een statement in je interieur zorgt!

Wedding-Orchid
Wedding
Orchid

In deze Go&Show steelt de White World, de Wedding Orchid de show. In deze etalage wordt meteen duidelijk waarom de White World zo geschikt is voor een bruiloft, in haar prachtig witte perfectie. Simply the best.

Colorchid-Trendy-Terrazo-stijl
Colorchid
Trendy Terrazo stijl

In deze ultramoderne Go&Show etalage wordt de Colorchid op luxueuze en trendy wijze geëtaleerd. Colorchid is de uniek gekleurde collectie van Piet Vijverberg.

Vraag naar uw
favoriete etalage

Wilt u meer informatie over de Go&Shows of wilt u er één reserveren voor uw locatie of voor bij uw klant? Sommigen staan klaar voor vertrek, anderen zijn nog op reis.

Informeer bij ons naar het reisschema! Neem contact met ons op via naar

sales@pietvijverberg.nl

of 0174–631940.

TwitterFacebookLinkedInPinterestShare