De retail weet het als geen ander, een mooie etalage trekt men de winkel in. Om die reden heeft Piet Vijverberg ‘Go&Show’ ontwikkeld; zeven aantrekkelijke etalages, ingericht met verschillende rassen en merken van het Phalaenopsis en Dracaena assortiment. Om deze inspirerende presentaties te bewonderen hoeft men niet af te reizen naar de kwekerij in Monster, want met de ‘Go&Show’ trekt juist Piet Vijverberg erop uit naar klanten in binnen- en buitenland.

White-World-Terrazzo-stijl
White World
Terrazzo stijl

De grootbloemige White World is het paradepaardje van Piet Vijverberg. In deze Go&Show etalage wordt haar chique uitstraling op een verfrissende wijze geaccentueerd door de Terrazzo prints en gouden accenten.

Dracaena
The Green Jungle

In de levendige Green Jungle sfeer presenteert Piet Vijverberg haar Dracaena op een verrassende manier. Deze oersterke plant maakt iedere omgeving sprankelend en gezond door de luchtzuiverende werking.

The Big5
collection

The Big 5 collectie is het beste van het allerbeste. Het zijn speciaal geselecteerde soorten Phalaenopsis van vijf sterren kwaliteit met een lange bloeitijd en een schitterende uitstraling. Alle soorten zijn verwerkt in deze kleurvolle etalage.

Dracaena-Bohemian-stijl
Dracaena
Bohemian stijl

In deze sfeervolle Go&Show etalage worden patronen geïnspireerd op Afrikaanse prints in combinatie met blond hout getoond. Grote, opengewerkte manden met daarin potten vormen het decor van Dracaena met grotere potmaten.

Velvet-Touch-stijl
Phalaenopsis Big5 Collection
Velvet Touch stijl

Met dit moderne exemplaar droom je zomaar even weg in je eigen ‘witte huis’. Een bloeiende beauty in frisse roze tinten, die voor een statement in je interieur zorgt!

Colorchid
Blue

In deze ultramoderne Go&Show etalage wordt de Colorchid op luxueuze en trendy wijze geëtaleerd. Colorchid is de uniek gekleurde collectie van Piet Vijverberg.

Wedding
Orchid

In deze Go&Show steelt de White World, de Wedding Orchid de show. In deze etalage wordt meteen duidelijk waarom de White World zo geschikt is voor een bruiloft, in haar prachtig witte perfectie. Simply the best.

White World
Kerst stijl

It’s beginning to look a lot like Christmas! Speel in op de feestdagen met deze Go & Show etalage in kerstsfeer. De White World past perfect bij deze tijd van het jaar en wordt zo op een feestelijke manier gepresenteerd.

Vraag naar uw
favoriete etalage

Wilt u meer informatie over de Go&Shows of wilt u er één reserveren voor uw locatie of voor bij uw klant? Sommigen staan klaar voor vertrek, anderen zijn nog op reis.

Informeer bij ons naar het reisschema! Neem contact met ons op via naar

sales@pietvijverberg.nl

of 0174–631940.

TwitterFacebookLinkedInPinterestShare