Kwaliteit & onderscheid

Piet Vijverberg is de specialist op het gebied van Phalaenopsis en Dracaena. Wij streven naar perfectie en leggen de lat voor onszelf hoog. Samen met een team van gemotiveerde en bevlogen medewerkers werken we aan één gezamenlijk doel: een zeer tevreden klant. Dit wordt gerealiseerd door voortdurende innovatie en vooruitstrevende teelttechnieken, maar ook door het neerzetten van een professionele organisatie. Met aandacht voor elk detail en binnen een groene werkomgeving wordt er in het bedrijf planten van hoge kwaliteit geproduceerd. Dit niveau wordt onderstreept door ons kwaliteitsmerk, genaamd: ‘Star Quality… By5’.

"Bewust van omgeving, zowel maatschappelijk
als op het gebied van milieu."

We zijn er van overtuigd dat onze waarden een zeer belangrijke rol spelen in het realiseren van duurzame oplossingen voor mens en milieu. Onder de MPS-A en Product Proof certificering vindt de productie van Piet Vijverberg plaats; dit certificaat is de koploper op het gebied van duurzaamheid en staat voor de meest milieubewuste teelt. Deze certificering heeft Piet Vijverberg verkregen doordat er grotendeels gekweekt wordt in duurzame kassen welke verwarmd worden door middel van Warmte Koude Opslag bronnen. Op deze manier produceert de kwekerij zo duurzaam mogelijk.
Piet Vijverberg werkt en kweekt tevens volgens het MPS-SQ en MPS-GAP systeem. MPS-SQ staat voor Socially Qualified en toont het sociale aspect en arbeidsomstandigheden van onze bedrijfsvoering aan. We voldoen hiermee aan de internationale eisen op het gebied van veiligheid en gezondheid. Piet Vijverberg heeft tevens de MPS-GAP certificering wat staat voor aantoonbare traceerbaarheid, milieu, veiligheid en hygiëne. Met dit certificaat voldoen we aan de voorwaarden van FSI (Floriculture Sustainability Initiative).

TwitterFacebookLinkedInPinterestShare