big5_v2

The Big 5 collectie is het beste van het allerbeste. Binnen de collectie vindt u speciaal geselecteerde soorten Phalaenopsis van vijf sterren kwaliteit met een lange bloeitijd en een schitterende uitstraling. Uniek en opvallend, als een schitterend juweel.

Om de hoogwaardige kwaliteit te benadrukken, bevat The Big 5 collection een bijzonder etiket. Ieder soort heeft haar unieke, eigen verhaal met een bijpassende uitstraling. De merkuitstraling van The Big 5 is echter altijd herkenbaar, zo vormen de producten samen een eenduidige collectie.

Onderstaande soorten behoren tot The Big 5 collection en zijn op ras beschikbaar:

alassio

Zoals de stad Alassio de parel van de Italiaanse bloemenrivièra is, is Phalaenopsis Alassio het juweeltje onder de orchideeën. De warme kleurnuances van deze orchidee creëren iedere dag weer het ultieme vakantiegevoel!

atlantis

Phalaenopsis Atlantis is net zo mysterieus als de mythe van de onderwaterwereld is. Té bijzonder om geheim te houden; deze bloeiende plant is als een tsunami van bloemen in een zacht paarse kleurtint.

bristol

Bristol vol balans. Helder, maar zacht wit contrasteert met de knallend gele kleurschakeringen. Deze Phalaenopsis met inspirerende uitstraling is vernoemd naar de stad in het Verenigd Koninkrijk.

leeds

Als een fris briesje blaast deze orchidee door je huis en overlaadt iedereen met fijn gevoel van rust. De ingetogen orchidee heeft een natuurlijke uitstraling door haar helderwitte bloemen en subtiele roodroze accenten in de lip.

lime light

Liefde voor color blocking! Het dieppaarse hart knalt uit de fris gele bloem vol optimisme. Ga voor een lekker speels effect en geef je huis krijgt een oppepper met deze krachtige eyecatcher.

luxor

Sprookjes bestaan niet? Nou, écht wel! De bijzondere Phalaenopsis Luxor bestaat uit paars met witte bloem, heeft goudgele accenten en een vleugje geheimzinnigheid…  Een sprookjesachtige verschijning!

ravello

Net zoals de gelijknamige plaats in Italië is deze Phalaenopsis verrassend en rijk aan stijl. Laat deze oranje schoonheid met streepjes stralen als een zonnetje. Een unieke verschijning in huis!

rio grande

Deze Phalaenopsis knipoogt naar het passievolle Brazilië. Het kan ook niet anders met Rio Grande als naam. Haar uitbundige bloemen in warme, paarse tinten creëren een feestelijke sfeer.

sacramento

Een aandachtstrekker is deze lieflijke, maar uitdagende orchidee. Roze tinten zorgen voor romantiek en fuchsia charmeert vol allure. Passend bij de stad in Californië met dezelfde naam, waar ze naar vernoemd is.

salinas

De zachte kleuren van de ‘pretty pastel’ Salinas komen regelrecht vanuit het zonnige Californië. De lichtroze bloemen met oranje lip zijn als een romantische zonsondergang aan zee… Een Phalaenopsis voor iemand die je liefhebt!

washington

Met dit moderne exemplaar droom je zomaar even weg in je eigen ‘witte huis’. Een bloeiende beauty in frisse roze tinten, die voor een statement in je interieur zorgt!

white world

Stijlvol, elegant en puur. White World is met haar indrukwekkend grote bloemen in friswitte kleur en een sprekend geel hart een heus stijlicoon. Voor een weldadig gevoel van luxe in eigen huis…

"By5 Box...Star Quality, By 5."

TwitterFacebookLinkedInPinterestShare