20 juni 2020 – Het is natuurlijk niemand ontgaan; de impact van Corona op onze business was, en is op sommige plaatsen nog steeds, voelbaar.

Een vervelende situatie, waar helaas niemand van ons grip op heeft en dat zette ons aan het denken. Want grip is iets dat we allemaal graag hebben en behouden. Bovendien wilden wij verder kijken, kijken naar het moment dat de handel weer aantrekt!

Boost the business! 
Met deze gedachte en de vraag; “Hoe helpen wij onze ketenpartners in deze tijd?” zijn wij aan de slag gegaan. We realiseerden ons heel goed dat veel van onze eindklanten wekenlang geen bloemist over de vloer hebben gehad. Zij moeten dus in één keer een vrijwel lege zaak weer vol gaan zetten én zorgen dat de klanten direct weer het juiste gevoel hebben en bij hen blijven kopen. Én daar kunnen wij een heel klein beetje in mee helpen.

Daarom ontwikkelden wij; de Piet Vijverberg Promotiekits. Een kit vol met het nieuwste promotiemateriaal dat iedere groothandel gaat helpen om knallend weer op gang te komen, beschikbaar in het Engels, Frans, Italiaans en Duits. In de kit vind je niet alleen toffe nieuwe posters en ansichtkaarten in de taal van het land, maar ook onze populaire Go & Show karren zijn daarbij inzetbaar. Volledig voorzien van een nieuw uiterlijk zijn deze rijdende etalages dé ultieme manier om uitstraling en design in de zaak te krijgen. En het mooie is, wij leveren deze karren kant en klaar, inclusief prachtig plantmateriaal, aan. Het enige dat je nog moet doen, is de beschermhoes eraf halen en genieten maar! Heb je ook klanten voor wie deze promotie kit interessant kan zijn? Laat het ons weten, we vertellen je er graag meer over!

Over Piet Vijverberg

Kwekerij Piet Vijverberg is de specialist op het gebied van Phalaenopsis en Dracaena. Door voortdurende innovatie, vooruitstrevende teelttechnieken en een goed en professioneel georganiseerde organisatie worden er planten van hoge kwaliteit geproduceerd en in de markt gezet. Dit niveau wordt onderstreept door het kwaliteitsmerk ‘Star Quality… By5’. Een van de diverse merken en collecties die door Piet Vijverberg worden gevoerd. Meer informatie op www.pietvijverberg.nl .

TwitterFacebookLinkedInPinterestShare