20 juni 2020 – Tijden veranderen en dat vraagt om een regelmatige evaluatie van onder andere de uitstraling die je als bedrijf hanteert.

Iets meer dan een jaar geleden ging Piet Vijverberg aan de slag met de wens om meer te leren over de behoeftes van onze eindklanten. Met dit in ons achterhoofd zijn we ook gaan kijken naar het promotiemateriaal dat we hadden. Na een succesvolle beurs in Aalsmeer afgelopen november, met een stand die volledig anders was dan iedereen van ons gewend was, was het voor ons wel duidelijk dat we best iets meer kleur mochten toevoegen in onze uitstraling.

Wat vind jij ervan? 
De afgelopen maanden is er dan ook hard gewerkt aan nieuwe fotografie, nieuwe posters, nieuwe soorten promotiemateriaal zoals ansichtkaarten en ook een nieuwe uitstraling voor onze Go & Show karren. Het merendeel hiervan is inmiddels afgerond en om jullie hier ook van te laten genieten, hebben wij de afgelopen dagen onze handel voorzien van nieuw postermateriaal in kokers. Natuurlijk horen wij graag wat jullie ervan vinden, dus laat gerust een berichtje achter!

Over Piet Vijverberg

Kwekerij Piet Vijverberg is de specialist op het gebied van Phalaenopsis en Dracaena. Door voortdurende innovatie, vooruitstrevende teelttechnieken en een goed en professioneel georganiseerde organisatie worden er planten van hoge kwaliteit geproduceerd en in de markt gezet. Dit niveau wordt onderstreept door het kwaliteitsmerk ‘Star Quality… By5’. Een van de diverse merken en collecties die door Piet Vijverberg worden gevoerd. Meer informatie op www.pietvijverberg.nl .

TwitterFacebookLinkedInPinterestShare