20 juni 2020 – Het testen van nieuwe rassen in zowel Phalaenopsis als Dracaena is een continu proces.

Wij nemen dat, zoals bekend, heel serieus en vinden het ook belangrijk dat wij producten kunnen blijven bieden, die niet al in grote mate verkrijgbaar zijn in onze markt. Op onze Dracaena-afdeling zijn we de afgelopen tijd bezig geweest met ons nieuwe ras Golden King. Deze geweldige plant heeft een intens kleurenpalet in het blad en zorgt voor een frisse aanvulling van ieders Green Jungle! Uiteraard beschikt ook deze gigant over de fijne eigenschap dat hij heel makkelijk te verzorgen is én dat zijn aanwezigheid bijdraagt aan het zuiveren van de lucht.

Naar verwachting zal de Golden King vanaf januari 2021 exclusief verkrijgbaar zijn bij Piet Vijverberg. De komende weken zullen we een beperkt aantal monsters beschikbaar hebben, zodat er alvast kennisgemaakt kan worden met dit mooie soort. De Golden King zal in beperkte mate beschikbaar komen volgend jaar. Denk jij geschikte klanten te hebben voor deze exclusieve soort? Neem dan contact op met Joost.

Over Piet Vijverberg

Kwekerij Piet Vijverberg is de specialist op het gebied van Phalaenopsis en Dracaena. Door voortdurende innovatie, vooruitstrevende teelttechnieken en een goed en professioneel georganiseerde organisatie worden er planten van hoge kwaliteit geproduceerd en in de markt gezet. Dit niveau wordt onderstreept door het kwaliteitsmerk ‘Star Quality… By5’. Een van de diverse merken en collecties die door Piet Vijverberg worden gevoerd. Meer informatie op www.pietvijverberg.nl .

TwitterFacebookLinkedInPinterestShare