1 mei 2020 – De bloemenpracht in het Beatrix Paviljoen van Keukenhof zorgt ieder jaar weer voor heel veel bezoekers. Dit jaar liep het even anders.

In verband met het Corona virus, moest ook de Keukenhof dichtblijven voor bezoek. Ontzettend jammer vonden wij dit en niet in de laatste plaats omdat er ook dit jaar weer honderden Piet Vijverberg phalaenopsis stonden te schitteren.

Piet Vijverberg Specialty Mix
Het thema van dit jaar “Colouring the world” was het perfecte thema voor ons, om onze populaire Specialty mix in te zetten. Deze prachtige bonte Phalaenopsis soorten zorgen voor een sprankelende kleurenpracht. De top arrangeurs van Keukenhof deden de rest. Het resultaat is werkelijk verbluffend. Ben je ook nieuwsgierig? Bekijk dan hier het filmpje van de virtuele rondleiding en geniet van de bloemenpracht!

Over Piet Vijverberg

Kwekerij Piet Vijverberg is de specialist op het gebied van Phalaenopsis en Dracaena. Door voortdurende innovatie, vooruitstrevende teelttechnieken en een goed en professioneel georganiseerde organisatie worden er planten van hoge kwaliteit geproduceerd en in de markt gezet. Dit niveau wordt onderstreept door het kwaliteitsmerk ‘Star Quality… By5’. Een van de diverse merken en collecties die door Piet Vijverberg worden gevoerd. Meer informatie op www.pietvijverberg.nl .

TwitterFacebookLinkedInPinterestShare