17 februari 2020 – Afgelopen vrijdag was het Valentijnsdag. Ieder jaar weer worden er dan weer heel veel bloemen en planten verkocht. Deze romantische dag leent zich bij uitstek om middels een bos bloemen of een mooie plant jouw geliefde in het zonnetje te zetten.

Het is geen verrassing dat onze prachtige, intens witte White World met haar grote bloemen populair is deze dag. De White World wordt niet voor niets ook veel als Wedding Orchid ingezet.  Maar, zonder onze handelspartners zou het onmogelijk zijn om deze dromerige Phalaenopsis haar weg te laten vinden naar al die romantische eindbestemmingen. Dus zetten we de handel in het zonnetje deze Valentijn, met een toffe win-actie.

Piet Vijverberg Valentijn arrangement
Alle klanten die op Valentijnsdag 1 of meer denen White World gedaan hebben met ons, kwamen automatisch in aanmerking. Afgelopen vrijdag werden er begin van de middag 2 winnaars getrokken die verrast zijn met een Piet Vijverberg Valentijn arrangement. Dit arrangement bevat een door bloemist Bianca Zuidgeest opgemaakt stuk met de White World in de hoofdrol en een fles heuse Piet Vijverberg bubbels. Als gelukkige winnaars kwamen Celdomy en Damesplants uit de bus.

Over Piet Vijverberg

Kwekerij Piet Vijverberg is de specialist op het gebied van Phalaenopsis en Dracaena. Door voortdurende innovatie, vooruitstrevende teelttechnieken en een goed en professioneel georganiseerde organisatie worden er planten van hoge kwaliteit geproduceerd en in de markt gezet. Dit niveau wordt onderstreept door het kwaliteitsmerk ‘Star Quality… By5’. Een van de diverse merken en collecties die door Piet Vijverberg worden gevoerd. Meer informatie op www.pietvijverberg.nl .

TwitterFacebookLinkedInPinterestShare