30 januari 2020 – Ieder jaar weer worden er heel veel bloemen en planten verkocht tijdens Valentijn. Deze romantische dag leent zich bij uitstek om middels een bos bloemen of een mooie plant jouw geliefde in het zonnetje te zetten.

Het is geen verrassing dat onze prachtige, intens witte White World met haar grote bloemen populair is deze dag. De White World wordt niet voor niets ook als Wedding Orchid veel ingezet.  Maar, zonder onze handelspartners zou het onmogelijk zijn om deze dromerige Phalaenopsis haar weg te laten vinden naar al die romantische eindbestemmingen. Dus zetten we de handel in het zonnetje deze Valentijn, met een toffe win-actie.

Piet Vijverberg Valentijn arrangement
Alle klanten die op Valentijnsdag 1 of meer denen handel doen met ons, komen automatisch in aanmerking. Wij zullen begin van de middag 2 prijswinnaars trekken die vervolgens verrast gaan worden met een Piet Vijverberg Valentijn arrangement.  Dit arrangement bevat een door bloemist Bianca Zuidgeest opgemaakt stuk met de White World in de hoofdrol, een fles heuse Piet Vijverberg bubbels én een Quality By5 box met bonbons. Iedereen kan winnen, grote en kleine klanten. Zeg nou zelf, dat wil je toch winnen!

TwitterFacebookLinkedInPinterestShare