30 januari 2020 – Het leveren van kwaliteit is ons belangrijkste uitgangspunt. We hechten veel waarde aan het constant leveren van top kwaliteit planten, wat uiteraard verderop in de keten ook zo zijn voordelen heeft. Om die topkwaliteit te behalen en behouden zijn we continu bezig met verbeteringen.

Zo kweken wij, anders dan de meeste kwekers, zelf van A (verspenen) tot Z (eindproduct). Dit zorgt ervoor dat we meer grip op de teelt hebben. Hierdoor hebben we minder last van ziektes en dus profijt van sterkere planten. Daarnaast hebben we jullie enige tijd geleden verteld over onze aanvulling met LED verlichting. De resultaten hiervan beginnen nu zichtbaar te worden. We zien sterkere planten, met meer takken en meer knoppen. Een resultaat waar wij blij van worden en jullie vast ook!

TwitterFacebookLinkedInPinterestShare