Enige tijd geleden werden wij benaderd door Federico Piva met de vraag of hij eens een kijkje mocht komen nemen bij ons bedrijf om daar een vlog te maken. Federico maakt deze vlogs voor Italiaanse bloemisten en doet dit in opdracht van Sorriso Verde. Bloemisten kunnen aangeven wat ze graag aan een teler willen vragen, dit neemt Federico dan mee in zijn vlog. Vragen gaan voornamelijk over de oorsprong van een bloem of plant en de verzorging ervan. Dit verhaal kan bloemisten weer helpen bij het informeren van klanten over, in ons geval, de Phalaenopsis.

Toen Federico bij ons was, werd hij zo enthousiast dat hij 2 vlogs maakte, een over de Phalaenopsis en de verzorging en een over het productieproces. En wat zijn ze leuk geworden! We zijn overladen met reacties hierop, echt ontzettend leuk. Daarom delen we deze video graag nog eens met jullie, bekijk hem hieronder.

TwitterFacebookLinkedInPinterestShare