Over een kleine 4 weken is het weer zover; de Tradefair in Aalsmeer. Wij streven ernaar zoveel mogelijk in contact te zijn met onze klanten en elke keer weer ervaren wij hoe waardevol die relaties voor ons zijn! Alles bij Piet Vijverberg draait om jullie, onze klanten, onze leveranciers, ons netwerk. Relatie onderhoud staat bij ons dan ook met stip op 1.

Luxury Lounge 
En daarom pakken we dit jaar uit met een luxury lounge. Het is luxe, betoverend, inspirerend en bovenal een top plek om elkaar te ontmoeten.  Een super luxe lounge ruimte, waarin je jezelf helemaal onderdompelt in de schoonheid van onze planten. Deze geweldige lounge is natuurlijk bij uitstek dé plek om bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Kom ook en laat je betoveren door de pracht van Phalaenopsis en Dracaena’s!

Je vindt de stand van Piet Vijverberg dit jaar op locatie D.21

 

TwitterFacebookLinkedInPinterestShare