Zoals bij veel bedrijven in onze sector, speelt ook bij Piet Vijverberg marketing een belangrijke rol. Natuurlijk zijn wij er continu mee bezig hoe wij onze markt nog beter kunnen bedienen en hoe we kunnen blijven verrassen. De relaties die wij onderhouden met onze klanten, zijn daarbij het belangrijkste uitgangspunt. Daarbij zetten wij jullie centraal in onze marketing doelstellingen.

Samenwerking

Om jullie goed te kunnen blijven bedienen en om verrassende product-markt combinaties te kunnen ontwikkelen, is het natuurlijk cruciaal dat we beiden goed weten wat onze eindklanten zoeken. Wij willen hier meer en meer samen met jullie op inspelen. We zien dit als een samenwerking waar we beiden van leren en profijt van hebben. Samen komen we immers verder. Op dit moment bekijken we welke klanten we hier als eerste voor willen benaderen. Brenda Hanemaaijer zal in dit verband contact met jullie opnemen en een en ander verder toelichten. Als je nieuwsgierig bent kun je natuurlijk altijd even mailen naar Brenda.

Go & Show

Uiteraard zijn er op dit moment al manieren waarop wij onze samenwerking vergroten. Zo hebben we Go en Show. Een slim concept, waarbij we 7 etalages samengesteld hebben, die ingezet kunnen worden om te inspireren. De Go en Show hebben de grootte van 2 Deense karren en zijn hiermee transport technisch perfect te vervoeren. Iedere etalage heeft zijn eigen thema, gebaseerd op de trends van nu, waarin onze Dracaena’s en Orchideeën verwerkt zijn. Ze worden kant en klaar gestyled geleverd, dus ze zijn direct inzetbaar. Zo is het mogelijk om voor iedere wens een geschikte etalage te vinden. Onze Go en Show zijn uitermate geschikt, als je op een eenvoudige manier een luxe aangeklede presentatie in jouw bedrijf wilt hebben.

TwitterFacebookLinkedInPinterestShare