Het is bijna weer zover; de Orchid Inspiration Days 2019. Dit inspirerende event waarbij 14 Nederlandse orchideeënspecialisten hun deuren openen om klanten en eindklanten hun assortiment te laten bewonderen vindt dit jaar plaats van 5 tot en met 13 juni.

Plant Bathing Studio

Als één van de initiatiefnemers opent Piet Vijverberg haar deuren ook dit jaar wederom voor publiek. Vorig jaar was er op onze locatie aan de Alkemadelaan in Monster een heuse trouwlocatie te bewonderen, gestyled met onze Wedding Orchid. Dit jaar kun je bij ons ontsnappen aan alle hectiek en drukte van het moment.  Op inspirerende wijze laten wij zien hoe de orchidee een grote rol kan spelen bij het ontstressen. Op locatie kun je in een heuse Plant Bathing Studio de kracht van planten op je in laten werken. Aanschouw de pure schoonheid van de prachtige orchideeën rassen en laat je inspireren door geweldige composities.

Na een sessie in de unieke Plant Bathing Studio kun je het volledige assortiment van Piet Vijverberg natuurlijk ook nog in alle rust bekijken in verschillende settings. De Wedding Orchid, de langstbloeiende witte orchidee met grote, intens witte bloemen, de kleurrijke Colorchid Collection, waarvoor de White World orchidee wordt gekleurd in de mooiste en meest unieke kleuren, The big 5 Collection, simpelweg het beste van het allerbeste. De collectie bestaat uit speciaal geselecteerde rassen met een 5-sterren kwaliteit, lange bloeitijd en een schitterende uitstraling.

TwitterFacebookLinkedInPinterestShare