Reeds een jaar geleden begon Piet Vijverberg met het uitleveren van de gekleurde White World orchidee.

Door middel van een unieke techniek worden hierbij de aderen gekleurd waardoor een bijzonder kleureffect ontstaat. Ook blijft het unieke karakter en de hoge kwaliteit van de orchidee onveranderd.  Hier is een lange en uitgebreide R&D periode aan vooraf gegaan. Iets dat nog steeds voortdurend in ontwikkeling is. De combinatie van prachtige kleuren en hoge kwaliteit is inmiddels zeer succesvol gebleken. Vorig jaar werd er gestart met het leveren van 5 basiskleuren. Met de enthousiaste ontvangst van de Colorchid in de markt, kwamen er natuurlijk ook vragen voor meer kleuren.

5 nieuwe kleuren

Regelmatig hebben wij al thematisch wat kleuren aan ons pakket toegevoegd. Zo was het bijvoorbeeld met Pasen mogelijk speciale paaskleuren te bestellen. We zijn blij te kunnen melden dat er wederom 5 specials opgenomen zijn in het aanbod. De Colorchid Blue Lagoon ken je misschien al. Deze special was de publiekswinnaar tijdens de Royal Flora Holland Tradefair in Naaldwijk. Ook de Colorchid Red Dragon zag je wellicht al eerder. Deze mooie kleur was een van onze paasspecials en is nu dus opgenomen in het aanbod. Daarnaast zijn de Colorchid Purple Ocean, Colorchid Green Fade en de Colorchid Purple Fade toegevoegd. Onze verkoop vertelt hier uiteraard graag alles over!

Neem contact op met Joost van Doorn

TwitterFacebookLinkedInPinterestShare