25 maart 2018 – Het is weer lente en dat betekent dat mensen weer massaal een bezoekje gaan brengen aan de Keukenhof in Lisse.

Traditiegetrouw is er in het Beatrixpaviljoen gedurende 8 weken een orchideeën tentoonstelling. In dit paviljoen schitteren dit jaar de verschillende Colorchid’s van Piet Vijverberg. Deze kleurrijke parels onderstrepen het Flower Power thema en toveren een lach op ieders gezicht.

Beatrix paviljoen 
Dit is niet het eerste jaar dat er orchideeën van Piet Vijverberg tijdens Keukenhof te bewonderen zijn. In 2018 straalden maar liefst 600 White World® orchideeën in het Beatrix Paviljoen en ook in 2017 leverde Piet Vijverberg al orchideeën. De producten in het paviljoen moeten gedurende de openingsperiode prachtig van kwaliteit blijven en daar blinkt de White World® in uit. Daarom is Piet Vijverberg ook dit jaar weer gevraagd om planten te leveren.

Colorchid
De oersterke White World® orchidee van Piet Vijverberg is verkrijgbaar in de variant gekleurd. Door een unieke techniek worden de aderen gekleurd, waardoor er een bijzonder kleureffect ontstaat, maar het karakter en de kwaliteit van de orchidee behouden blijven. Onder de naam Colorchid is hij beschikbaar in zes hoofdkleuren, maar er zijn meer variaties mogelijk. De bijpassende, stijlvolle verpakking sluit naadloos aan bij de wereldwijde ‘terrazzo trend’.

TwitterFacebookLinkedInPinterestShare