Per 1 september a.s. treedt Marléne van Veldhooven uit dienst om aan een compleet nieuwe uitdaging te beginnen, want ze start in september met een studie aan de pabo en met stages om leerkracht in het basisonderwijs te worden. Marléne is vanaf 2011 parttime in dienst ter ondersteuning van de verkoopafdeling en heeft hierbij gewerkt voor alle productgroepen; Phalaenopsis, Dracaena, maar ook nog de Dipladenia die we tot en met 2015 hebben geteeld. U heeft haar ongetwijfeld weleens gezien op beurzen, de Orchid Inspiration Days, ons bedrijf of op andere manieren contact gehad. We vinden het jammer dat Marléne ons gaat verlaten, ze was een enthousiast en een betrokken collega. We kijken dan ook met veel waardering terug op de jarenlange samenwerking en haar inzet en wensen haar en haar gezin ook via deze weg heel veel succes en alle goeds toe!

Ons verkoop team
Het verkoop team bestaat nu uit Joost, Mike en Arend. Zij staan voor u klaar! Schroom niet om contact op te nemen voor informatie over onze mogelijkheden. Daarnaast bent u, eventueel samen met uw relaties, altijd van harte welkom bij ons op de kwekerij!

 

 

 

Joost van Doorn
Hoofd Verkoop

 

 

 

Mike Fransen
Phalaenopsis Verkoop

 

 

 

Arend Noordam
Dracaena Verkoop


Contact
Neem contact met ons verkoopteam op via:
Sales@pietvijverberg.nl | 0174-631940

Op deze pagina treft u een compleet overzicht van alle contactpersonen en informatie.

TwitterFacebookLinkedInPinterestShare