14 augustus 2018  – De oersterke en kwalitatief zeer hoogwaardige White World orchidee van Piet Vijverberg is nu verkrijgbaar in een gekleurde variant. Deze noviteit is er in diverse kleuren, welke worden gebundeld binnen de collectie genaamd Colorchid. 

Een unieke kleurmethode
Altijd op zoek naar innovatieve nieuwigheden, verdiepte Piet Vijverberg zich in de wereld van de kleur technieken voor Phalaenopsis. Belangrijk hierbij was dat de kleuring subtiel werd uitgevoerd  en dat het proces niet schadelijk zou zijn voor de plant. Met een bevlogen R&D team is Piet Vijverberg een ontwikkel-en testperiode gestart om tot een unieke kleurmethode te komen. Met deze methode ontstaan bijzondere kleureffecten en op deze manier blijft het karakter en de kwaliteit van de plant behouden. Dit was echter niet meteen het resultaat en daarom is er een intensieve testperiode geweest waarin de kwaliteit steeds tot een hoger niveau gebracht werd, iets wat een absolute voorwaarde was voordat er planten uitgeleverd konden worden.

Voor ieder wat wils
Afgelopen voorjaar werden de eerste Colorchids aan klanten geleverd. Er is gestart met vijf kleuren: blauw, geel, roze, groen en oranje, maar inmiddels is paars als zesde kleur toegevoegd en zijn er veel meer kleurvariaties mogelijk. Zo is er vanaf heden een tweekleurige variant en een gekleurde 4-tak beschikbaar. En indien een klant een idee of specifieke wens heeft, kan er ook een variëteit op maat worden gecreëerd. Colorchid heeft een bijpassende verpakking en wordt met gemengde tray in de Festival potcover geleverd en op kleur in de Trendy potcover (terrazzo stijl). Ook is er een Colorchid Go&Show ontwikkeld, deze kan op aanvraag naar klanten in binnen-en buitenland afreizen.

Colorchid Blue, Colorchid Red, Colorchid Orange, Colorchid Yellow, Colorchid Purple, Colorchid Purple, Colorchid Green

White World®
White World® is een chique, witte Phalaenopsis die exclusief door Piet Vijverberg wordt geteeld. White World® bloeit veel langer dan alle andere witte soorten en valt op door haar enorme bloemen en uitzonderlijke kwaliteit. De bloeigarantie is drie maanden, maar ze bloeit normaal gesproken wel twee keer zo lang door! Klanten kunnen met de White World® rekenen op een uniforme kwaliteit qua formaat, bloemen en takken.

TwitterFacebookLinkedInPinterestShare