24 mei 2018  – Het trouwseizoen is in volle gang en er wordt steeds meer aandacht besteed aan de aankleding van bruiloften. Bloemen spelen hierbij van oudsher een hoofdrol in het bruidsboeket en de decoratie van de trouw- en feestlocatie. Een plant met een veelvoud aan prachtige witte bloemen is minstens zo geschikt en daarom komt Piet Vijverberg met de Wedding Orchid.

Kick-off
De Wedding Orchid wordt voor het eerst getoond tijdens de Orchid Inspiration Days (6-14 juni). Voor de bezoekers van deze open dagen creëert Piet Vijverberg een bijzonder sfeervolle ‘bruiloft setting’ waarbij meteen duidelijk wordt waarom de White World haar toepassing als Wedding Orchid eer aan doet.

White World®
White World®, de Wedding Orchid, is een chique, witte Phalaenopsis die exclusief door Piet Vijverberg wordt geteeld. White World® bloeit veel langer dan alle andere witte soorten en valt op door haar enorme bloemen en uitzonderlijke kwaliteit. Omdat White World® een zuiverwitte bloem (voor-en achterkant) heeft,  past ze perfect bij een bruiloft, waar wit vaak de belangrijkste kleur is. Klanten kunnen met de White World® rekenen op een uniforme kwaliteit qua formaat, bloemen en takken. Een ander groot voordeel is de sterkte van de plant, daardoor is transport of luchtvracht over de wereld geen enkel probleem. Ideaal voor verre bruiloften!

Perfecte bruiloft decoratie
Er zijn oneindig veel mogelijkheden met de Wedding Orchid. Door de veelvoud aan grote bloemen, kan de plant in haar geheel worden toegepast ter decoratie, bij een ceremonie, aankleding van een dinertafel of feestlocatie. Uiteraard kunnen de takken en bloemen ook worden verwerkt in een bruidsboeket of corsage. Inpiratie voor deze toepassingen wordt online gedeeld, op wedding-orchid.com, maar ook via social media; Facebook en Instagram.

Handel
Wedding Orchid White World® is voor iedere groothandel en cash&carry te bestellen (vbn code: 114674). Ook is er binnenkort een nieuwe Go&Show etalage beschikbaar in het Wedding Orchid thema, zodat deze ook als presentatie bij klanten en trouwbeurzen ingezet kan worden. Met Wedding Orchid wordt beslist niet alleen op Nederland ingezet, de positionering wordt breed internationaal uitgerold. Speciaal hiervoor zijn er beelden gemaakt van drie verschillende (Europees, Turks, Midden-Oosters) bruidsparen en is informatie in vele talen beschikbaar. Piet Vijverberg gaat Wedding Orchid verder in de keten promoten om zo de ketenpartners te helpen het product te verkopen.

Foto’s: Anouk Raaphorst Fotografie

TwitterFacebookLinkedInPinterestShare