Go&Show internationaal succes

Kwekerij Piet Vijverberg richt zich met de teelt van Phalaenopsis en Dracaena op het hoge segment. Met name de groothandel wordt beleverd. We willen niet alleen planten afsturen, maar ook meer informatie over het product en het bedrijf de keten inkrijgen. Om dit voor elkaar te krijgen, is er afgelopen voorjaar het concept ‘Go&Show’ geïntroduceerd.

Voor dit concept zijn zeven mobiele presentatiemeubels ontworpen. Elke etalage heeft een thema en is volgens de laatste trends ingericht met Phalaenopsis of Dracaena. Op de zijkanten van de etalage is informatie over Piet Vijverberg te lezen. De infographic geeft onder andere de telers weer en informeert over het bedrijf en de productie. De informatie is in verschillende talen beschikbaar.

Van Zweden naar Turkije en van Engeland naar Rusland; sinds september zijn de karren ‘on tour’. Ze hebben bij diverse groothandels in Europa gestaan en bij een aantal exporteurs. Onze klanten kunnen zelf een keuze maken in hun favoriete etalage.

Doordat Piet Vijverberg samen met de ketenpartners optrekt, versterken we elkaar en is het een win-win situatie voor beiden. Met Go&Show laten we u graag persoonlijk zien wat de diversiteit in het assortiment en de mogelijkheden bij Piet Vijverberg zijn. Bent u ook geïnteresseerd in de ‘Go&Show’ op uw locatie? We organiseren dit graag voor u! Laat dit aan ons weten via een mail naar sales@pietvijverberg.nl of telefonisch via +31 (0)174 – 631 940.

TwitterFacebookLinkedInPinterestShare