Mike Fransen is recentelijk gestart in de functie van Verkoper Phalaenopsis. Hij is het eerste contact voor de Phalaenopsis verkoop en bereikbaar via phalaenopsis@pietvijverberg.nl of 0174-631940 (keuze 1).

Mike (36 jaar) heeft jarenlang ervaring opgedaan in de plantenhandel en de laatste jaren bij een orchideeënkwekerij. Daarnaast is hij ook een geruime tijd werkzaam geweest bij een exporteur. Met Ronald Vijverberg als Hoofd Verkoop, Marléne van Veldhooven als Verkoop Ondersteuning en Arend Noordam als Bedrijfsleider Dracaena is het verkoopteam van Piet Vijverberg met Mike compleet geworden. Mike stelt zich graag aan u voor tijdens de FloraHolland Seasonal Trade Fair en u bent natuurlijk ook altijd van harte welkom voor een bezoek bij ons op de kwekerij.

TwitterFacebookLinkedInPinterestShare